Voor al uw timmerwerk, van Aanbouw tot Zoldertrap

Wij werken voornamelijk voor particulieren en daarnaast voor (kleinere) bedrijven in Alphen aan den Rijn en wijde omtrek, tot in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Utrecht

Keuken, badkamer, toilet

Is uw keuken hopeloos verouderd of voldoet de badkamer niet meer aan uw wensen? Timmer- en Onderhoudsbedrijf Bart Kalshoven heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met de renovatie van keuken, badkamer en/of toilet. Hier komen naast timmerwerk heel wat andere werkzaamheden bij kijken: sloopwerk, tegelwerk, leidingwerk, stucwerk, kitwerk, installeren van keukenapparatuur en badkamermeubilair etc. Wij pakken dit zelf aan of we regelen het voor u, zodat al het werk efficiƫnt en goed wordt uitgevoerd. En we gaan voor een mooi eindresultaat!

Kleine klussen en onderhoud

U kent het wel: een deur die klemt, een beschadigd kozijn of die buitenren voor de hond die u al zo lang wilt. Als vakkundig timmerman fiksen wij deze kleinere klussen vlot voor u. Ook voor onderhoud van uw houtwerk (bv. reparatie bij houtrot) komen we graag naar u toe, want tijdig onderhoud voorkomt verdere schade (bv. door lekkage en houtworm) en onnodige kosten. U kunt Timmer- en Onderhoudsbedrijf Bart Kalshoven ook (eenmalig of vaker) een dag inhuren voor allerlei klusjes. Staat uw klus hier niet bij? Vraag het ons, want wij kunnen nog veel meer.

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.